Startpagina Bedrijfsinformatie Voorwaarden Openingstijden
Bestelformulier Nieuwsbrief Zoekpagina Bonussysteem
Merken Winkelwagen Contactformulier Aanpassingen website

De Modelbaan van .....
 

Bij de één gaat het om de techniek, bij de ander om het rollend materieel en weer bij een ander om de scenery. Er zijn vele modelbanen, in vele maten en vormen. Als modelspoor-hobbyisten vinden wij het zelf erg leuk om de modelbaan van medehobbyisten te bewonderen. Je doet er ideeën op, en het prikkelt vaak je creativiteit. Onze demonstratiebaan is voornamelijk gebaseerd op de techniek. Wij proberen met zoveel mogelijk systemen (zowel analoog, als digitaal) te kunnen rijden. We testen hier de nieuwste dingen uit, zodat wij in de praktijk kunnen ervaren hoe een bepaald product werkt of reageert. Dus op onze baan is niet veel aandacht besteed aan landschapsbouw en dergelijke. In de toekomst willen wij de baan gaan uitbreiden en ons dan meer richten op dit soort zaken zodat we daarmee ook ervaringen kunnen opdoen.

Wat ons wel leuk lijkt is om een soort "galerij" te maken van diverse modelbanen. Onder de rubriek "De Modelbaan van ...." zullen wij regelmatig foto's, verhalen en links naar de eigen website plaatsen van mede-hobbyisten. Het moge duidelijk zijn dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud van de websites en pagina's waarnaar wordt verwezen.

We hopen dat deze rubriek snel zal uitbreiden. Wij vinden het heel leuk om te zien hoe creatief iemand kan zijn, hopelijk u ook!